Qüestions de gènere a PedreguerDurant aquesta quinzena del mes de maig al Casal Cultural Jaume I Pedreguer tindran lloc diversos actes emmarcats dins del cicle de conferències “Qüestions de gènere”.

D’una banda, aquest divendres 5 de maig, a les 20 h gaudirem de la xarrada “Sor Isabel de Villena mereixia una ficció” amb Rosa Sanchis, assessora docent a la Unitat Especialitzada de l’Orientació (UEO) d’igualtat i diversitat. A més en aquest acte es presentaran els llibres “Isabel escrigué lo llibre” i “Cinturó de sang”.

D’altra banda, el pròxim divendres 12 de maig a les 20 h parlarem de “Sexualitat: identitats, gènere, desitjos i expressions” amb Manolo Martínez, psicòleg, sexòleg, i responsable del programa d’educació sexual i afectiva d’Alaquàs.

Aquest acte està organitzat per ACPV, l’Ajuntament de Pedreguer i la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament de Pedreguer.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV la marina alta

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de