Xarrada “País Valencià, entre la nostàlgia i el futur” amb Joan Tardà i Josep BarberàAquest divendres 5 de maig a les 20 h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la xarrada ”País Valencià entre la nostàlgia i el futur” en què intervindran Joan Tardà, exportaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats i Josep Barberà, president d’ERPV a les Corts.

Aquesta xarrada està emmarcada dins del cicle de presentacions i conferències organitzades per ACPV anomenat ”Horitzó País Valencià debat sobre el futur del País” amb l’objectiu de crear un espai de trobada, diàleg i consens de les forces socials, polítiques i de progrés.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV la marina alta

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de