Joves d’ACPV a l’AcampallenguaEls passats dies 6 i 7 de maig va tindre lloc l’Acampallengua, festival per la promoció i defensa de la llengua catalana a Sa Pobla, Mallorca, organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua i on Joves d’Acció Cultural ha estat present.

Com a entitats germanes, hem estat convidats a participar de ponents a la taula rodona d’associacionisme juvenil conjuntament amb altres entitats de l’illa per discutir i posar en comú maneres d’activar la societat jove en defensa de la llengua i la cultura.

A més, Joves d’Acció participà en un munt de tallers i activitats, entre les quals, aprendre a llançar amb fona, fer ball de bot o jugar al truc, a més, d’assistir a xerrades sobre l’actualitat lingüística a les Illes Balears i al conjunt del territori.

Finalment, a la nit, gaudiren d’alguns dels concerts programats com Antònia Font, grup mallorquí o Auxili, grup valencià, entre d’altres.

Ha estat un cap de setmana per treballar els lligams entre les dues entitats i ha sigut un plaer haver pogut acompanyar-los en unes jornades tan enriquidores com aquestes. Continuem treballant conjuntament per la defensa de la nostra llengua i cultura.


Etiquetes: ACPV ACTIVITATS ACPV Cuidem la cultura Joan Fuster

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de