Crònica del debat Polítiques Joves al País Valencià de Joves d’ACPVEl passat dimecres 10 de maig va tindre lloc a l’Octubre CCC el debat “Polítiques Joves al País Valencià” organitzat per Joves d’ACPV emmarcat dins del projecte de l’entitat CREEM.

A l’acte ens van acompanyar els representants dels principals partits polítics progressistes del País Valencià: Comptàrem amb Abel Martí, per Joves Socialistes del País Valencià-PSPV; Ferran Barberà, per Joves PV-Compromís; Cecilio Esteve, per Unides Podem-Esquerra Unida i amb Pau Sadurní, per Jovent Republicà del País Valencià-ERPV. La Taula de debat va ser moderada per Núria Betoret, membre de Joves d’Acció, traductora i professora.

El debat es va centrar a donar resposta als principals problemes que afecten el jovent del País Valencià, algunes de les qüestions esmentades foren: l’ocupació juvenil, la dificultat que tenen els joves per accedir a l’habitatge actualment, la participació del sector jove a la política i mesures a favor de la sostenibilitat i el medi ambient.


Etiquetes: ACPV Joves d'ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de