Presentació del llibre “La muntanya líquida” a l’Ateneu de Bétera



Aquest divendres dia 12 de maig a les 19:30 h a l’Ateneu cívic i cultural de Bétera tindrà lloc la presentació del llibre “La muntanya líquida”. A l’acte comptarem amb l’autora Mercé Falcó i amb la col·laboració de Carles Cano.

L’acte està coorganitzat per l’Institut d’Estudis Comarcals i l’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera.

Sinopsi del llibre:

La pluja ha desaparegut, La pluja ha desaparegut, els rius s’han assecat i l’aigua potable és tan escassa que només la tecnologia i el comerç permeten la supervivència d’algunes comunitats humanes.  

La Vall és el baluard dels productors d’aigua, que la venen a la Plana, ciutat d’experts a gestionar la sequedat. A l’horitzó, hi ha el mar prohibit i el massís de les Roques, on la deessa Liliana viu entre fonts cristal·lines que no paren de brollar. O això creuen els planencs assedegats que volen arribar-hi creuant els erms de la Bretxa, d’on ningú no torna mai. Un dia, que comença amb una tempesta de pols, els planencs, que no l’han vist córrer mai, s’han d’enfrontar a una massa incomprensible d’aigua que trencarà l’equilibri precari entre les dues ciutats i els durà a una emigració que no creien possible. 


Etiquetes: ACPV Nadal

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de