Conclou el cicle de conferències “Qüestions de gènere” a PedreguerEl passat divendres 12 de maig va finalitzar el cicle de conferències sobre igualtat “Qüestions de gènere” amb la xarrada de Manolo Martínez, “Sexualitat: Identitats, gènere, desitjos i expressions”.
L’edició d’enguany ha comptat amb tres esdeveniments enfocats en la igualtat de gènere en l’esport, en la literatura i en la condició sexual.

“Qüestions de gènere” va nàixer amb la intenció de crear un espai de comunicació on tractar contingut sobre igualtat de gènere i visibilitzar-ho en àmbits de la vida quotidiana.

Enguany, a més de Manolo Martínez (psicòleg, sexòleg i responsable del programa d’educació sexual i afectiva a Alaquàs), el cicle de conferències ha comptat amb la participació de Rosa Sanchis (assessora docent UEO Igualtat i Diversitat), amb la conferència “Sor Isabel de Villena mereixia una ficció” i Leonor Goicoechea (agent d’igualtat), acompanyada per Ester Agulles (jugadora de raspall), Josepa Costa (entrenadora de bàsquet) i Paquita Rodríguez (atleta), en la projecció de documental i taula redona “Campiones invisibles”.

El cicle “Qüestions de gènere” ha estat organitzat pel Casal Cultural Jaume I de Pedreguer i Acció Cultural del País Valencià, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pedreguer.


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de