Inscripcions per al torneig de Minecraft Extreme CatExtreme Cat és un torneig de Minecraft coorganitzat per ACPV i que té com a objectiu fomentar l’ús del català entre els més joves i promoure l’oci saludable i el bon rotllo entre els participants. El torneig consisteix en diverses etapes i desafiaments emocionants, incloent-hi una dificultat extrema on cada jugador té un màxim de tres vides i l’últim jugador en peu és declarat guanyador.

Les places de la competició són limitades! Només hi ha 30 places disponibles i les inscripcions romandran obertes des del dia 20 de maig (a les 17:30 h s’obriran les inscripcions) al 16 de juny (o fins que s’esgoten les 30 entrades).

Les quatre fases del torneig en línia es duran a terme durant dues setmanes en dates específiques, amb desafiaments i eliminacions progressius que portaran al gran final.

Pots trobar més informació al seu web.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de