La Podcastera de l’Octubre amb “El dolcet pal café”La iniciativa “La Podcastera de l’Octubre” impulsada des de Joves d’Acció i emmarcada dins del projecte CREEM tracta de la gravació d’un pòdcast en directe i amb públic al Saló d’actes de l’Octubre CCC.

La segona sessió d’aquest cicle va tindre lloc el dimarts 16 de maig. Aquesta vegada foren els companys d’El dolcet pal café els que ompliren la sala d’actes de l’Octubre, i realitzaren un espectacle centrat en “les mentires”.

Podeu escoltar el programa complet al nostre canal de YouTube i als comptes oficials del mateix Pòdcast.

El pròxim pòdcast en participar serà Club Babalà el 13 de juny a les 19:30 h. Tot seguit us deixem també la programació completa:


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de