Inauguració de l’exposició “Altres mons, altres mirades” d’Elena MolinaEl pròxim dimarts 30 de maig a les 20:00 h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la inauguració de l’exposició ”Altres mons, altres mirades” d’Elena Molina.

Sobre l’exposició:

L’Exposició ”Altres mons, altres mirades” reflecteix les realitats d’altres zones del planeta, en aquest cas se centra en alguns països del Continent Africà com Guinea Bissau, Sudan del Sud, Txad, Nigèria o Camerun, on reflecteix les tasques del dia a dia de diferents pobles, clans i tribus, així com els diferents rituals que formen part de la seua identitat.

Aquesta exposició romandrà exposada del 30 de maig al 28 de juliol i es podrà visitar de dilluns a divendres en horari de 18:00 a 21:00 h. Organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, i està emmarcada dins del cicle municipal d’exposicions organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de