Presentació del llibre “Autocar 46. Destí Wembley” a l’Octubre CCCAquest divendres dia 9 de juny a les 19 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València) tindrà lloc la presentació del llibre “Autocar 46. Destí Wembley”. A l’acte comptarem amb l’autor Salva Torres i amb la col·laboració de Núria Cadenes, escriptora i periodista.

Sobre el llibre:

Aquesta és la història real de deu barcelonistes que van emprendre l’aventura de les seves vides, d’autocar en autocar, per arribar a veure el Barça a la final de Wembley. Una història on es podran veure reflectits els milers i milers de barcelonistes que van creuar el canal de la Mànega un 20 de maig de 1992, amb les motxilles carregades d’il·lusió, en el desembarcament més gran que havia sofert el port de Dover des de feia molts anys. Una història que no deixarà indiferent a aquells que van sentir alguna cosa més que futbol la nit del 20 de maig de 1992, quan un autèntic míssil de Koeman s’introduïa a la porteria de Pagliuca, trencant malastrugances, trencant al rival i, sobretot; trencant els fantasmes de la història del FC Barcelona.


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de