Mor Lluís Miquel, músic i productor de referència al País ValenciàDes d’ACPV volem transmetre les nostres condolences a la família i amics de Lluís Miquel, cantant, actor de doblatge, productor musical i empresari de l’audiovisual de referència al País Valencià.

La seua trajectòria abasta quasi tots els àmbits culturals, dels quals molts va ser pioner, posant èmfasi al treball que va fer en tots ells per la normalització lingüística del valencià. Cantant de la Nova Cançó va abastir al País Valencià d’una música de la qual mancava, amb grups com 4Z i Patxinguer Z.

Sempre el recordarem com una peça clau que va treballar per la llengua i la cultura i va obrir finestres al nostre País. Fins sempre, Miquel.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de