Conferència de Conchúr Ó Giollagáin a l’Octubre CCCEl dilluns dia 12 de juny a les 18 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València) tindrà lloc la conferència en anglés “Addressing the Contradictions of Language Promotion without Sufficient Language Protection: A New Approach to the Societal Dynamics of Threatened Minority-Language Group”.

La conferència serà impartida per Conchúr Ó Giollagáin, professor de la university of the Highlands and Islands, i presentada per Ferran Suay, doctor en Psicologia per la Universitat de València.

Conchúr Ó Giollagáin està especialitzat en planificació lingüística i en cultura i sociologia de llengües minoritàries, i ha escrit molt sobre temes relacionats amb la sostenibilitat d’aquestes cultures, especialment les comunitats gaèliques a Irlanda i Escòcia. Els seus interessos docents i de recerca inclouen la planificació lingüística, la sociolingüística, l’antropologia lingüística i la biografia de Gaeltacht.

La conferència donarà pas a una sessió de diàleg, que comptarà amb traducció consecutiva anglés/valencià, en què els assistents podran intercanviar idees amb el ponent i entre sí. 

Imatge de Conchúr Ó Giollagáin
Imatge de Ferran Suay

Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de