Descompte per a socis per a viatjar a Morella per l’anunci del Sexenni 2023Amb motiu de l’Anunci del Sexenni que se celebra el pròxim 27 d’agost en Morella, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer ACPV organitza un autobús per participar en la festa del confeti, carrosses, volantins i ninots.

Inscripcions:

Les inscripcions per a participar en el viatge són fins al 30 de juny i una vegada pagades les despeses de l’activitat, ACPV no podrà fer devolucions de les inscripcions pagades.

El preu general són 25 € i amb el descompte per ser soci del Casal són 20 €. Aquest pagament inclou el viatge d’anada i tornada de Pedreguer a Morella. Aquest es pot dur a terme en efectiu (De dilluns a divendres de 18 h a 20 h en Casal Cultural Jaume I Pedreguer C/València, 12B), o mitjançant transferència bancària, enviant el justificant al correu casal@casalpedreguer.cat.

Aprofiteu el descompte i feu la inscripció! Queden poques places!


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de