Espectacle “Els bandolers valencians” a AlcoiEl pròxim dijous 8 de juny a les 19:30 h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc l’espectacle literari i teatral ”Els bandolers Valencians” de Paco Pascual, autor dels llibres “El Tresor de Benimassot” i “La Plata de Gaianes”, de la mà del grup teatral “El Celler”.

D’una banda, “El Tresor de Benimassot” reflecteix com Josep de la Tona i els seus homes entren a les sis de la matinada a l’església de Benimassot, Josep de la Tona, trabuc en mà, va pujar a l’altar major de la parròquia, va encendre el seu cigar i va pronunciar les següents paraules: “Si feu cas al que jo dic, no us passarà res; açò sols és una qüestió de diners!” i un a un anaren saquejant a tots els parroquians.

D’altra banda, a “La Plata de Gaianes, Seguint l’estel del tresor de Benimassot”, els trabucaires de Josep de la Tona i la Colla dels Bandolers, estan disposats viure una altra emocionant aventura que no podràs oblidar.

Carrega el trabuc amb bona pólvora i endinsa’t en aquesta història de la qual no podràs eixir!


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de