CREEM Cultura, una iniciativa de Joves d’AccióEl 22 de juny a les 18 hores, la sala 1 de l’Octubre Centre de Cultural Contemporània acollirà un col·loqui sobre la creació i producció al panorama cultural actual al País Valencià. S’analitzarà des de diferents punts de vista el ventall cultural emergent. A més, i de manera relacionada, es debatrà sobre el paper que ha de jugar la cultura en el recent context polític.

En finalitzar el col·loqui, l’acte s’obrirà al públic de manera que es podrà interactuar amb els ponents sobre els temes tractats. Comptarem amb Aitor Muñoz (Let i Vi), creador de contingut; Gal·la Martí, influenciadora i Rosio Cano, cantant.

Aquesta activitat, creada per Joves d’ACPV, perquè tant el públic i com els ponents es nodrisquen d’idees sobre la creació i producció en el món cultural, forma part del projecte de Joves “Creem Cultura”.

T’hi esperem!


Etiquetes: ACPV CREEM Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de