Xarrada “Joan Fuster després de l’Any Joan Fuster” i presentació de “l’Aiguadolç”Aquest divendres 16 de juny a les 20 h al Casal Jaume I de Gandia tindrà lloc la xarrada ”Joan Fuster després de l’Any Joan Fuster” i la presentació del número 51 de la revista de literatura L’Aiguadolç.

Intervindran en l’acte Gabriel Garcia Frasquet, Nèstor Novell, Rafa Gomar i Ferran Garcia-Oliver.

Sobre la revista:

L’Aiguadolç, és una revista de literatura que va sorgir l’any 1985 de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta com un projecte de publicació periòdica al servei de la crítica i l’expressió literàries en llengua catalana. Cada número està dedicat especialment a un autor/a viu i poc treballat, a més, conté entrevistes, estudis monogràfics i algun text inèdit de la persona en concret tot sense faltar les pàgines destinades a la creació, als llibres i a temes vinculats amb la comarca.


Etiquetes: ACPV activitats Gandia

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de