Crònica conferència de Conchúr Ó GiollagáinEl passat dilluns dia 12 de juny a les 18 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València) va tindre lloc la conferència en anglés “Addressing the Contradictions of Language Promotion without Sufficient Language Protection: A New Approach to the Societal Dynamics of Threatened Minority-Language Group”.

La conferència, impartida per Conchúr Ó Giollagáin, professor de la university of the Highlands and Islands, i presentada per Ferran Suay, doctor en Psicologia per la Universitat de València, es va centrar en la investigació que el propi conferenciant porta realitzant durant anys respecte a les llengües minoritzades.

Alguns punts de la seua recerca tractats a la xarrada van ser: Per què les polítiques que volen afavorir a les llengües minoritzades no són efectives, alguns punts en comú socials i polítics que tenen les llengües minoritzades o les dinàmiques d’una societat que parla una llengua minoritzada.

Després de la conferència es va donar pas a un diàleg entre els assistents i el conferenciant on s’intercanviaren idees i inquietuds al voltant del tema tractat.

El vídeo de la conferència sencer està disponible al nostre canal de YouTube i el podeu veure ací:


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de