La Podcastera de l’Octubre torna amb “Deparkineo”La iniciativa “La Podcastera de l’Octubre” impulsada des de Joves d’Acció i emmarcada dins del projecte CREEM tracta de la gravació d’un pòdcast en directe i amb públic al Saló d’actes de l’Octubre CCC.

La quarta sessió d’aquest cicle tindrà lloc el pròxim dimarts 12 de setembre a les 19 h. Aquesta vegada seran les guanyadores d’un premi Sonor, Deparkineo, les que ompliran la sala d’actes de l’Octubre.

Podreu escoltar el programa complet al nostre canal de YouTube i als comptes oficials del mateix pòdcast una volta finalitze, de moment teniu disponible “Club Babalà”, “El dolcet pal café” i “La comoditat valenciana”.

Tot seguit us deixem també la programació completa de La Podcastera:


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de