L’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollirà una nova edició del cicle “Amb veu de dona”



Enguany se celebrarà la III edició del cicle “Amb veu de dona”. Després de dues edicions exitoses, el festival es consolida amb un cartell ben potent.

Amb veu de dona és un cicle de concerts que pretén valorar les dones al món de la música. Aquesta iniciativa d’Acció Cultural va arrancar l’any 2021 amb una primera edició en què participaren artistes com GEM, Xiomara Abello, Clara Andrés, Esther i Eva Dénia, que va acomiadar-se dels escenaris com a cantautora. L’any passat gaudirem dels concerts d’Eva Gómez, Mireia Tortosa “Tendur”, Maria Faubel, Kela i Ana Zomeño en una segona edició que superava les expectatives.

Per al 2023 ACPV ha preparat un cicle amb sis concerts, que no només abraça la cançó d’autor, sinó també altres estils com el cant tradicional, recital poètic i el pop-folk entre d’altres.

Prompte compartirem amb vosaltres el cartell amb totes les artistes i les dates concretes de cada concert. Aquest projecte rep la col·laboració de la Diputació de València, així com la Conselleria d’igualtat de la Generalitat Valenciana.


Etiquetes: actualitat Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de