Escoltes del País Valencià, una iniciativa d’ACPVEscoltes del País Valencià és un moviment infantil i juvenil laic i en valencià impulsat per Acció Cultural del País Valencià i, que pren la recuperació de l’ús social de la llengua i la promoció de la cultura al nostre país com a eixos de treball. A més, té com a referent el moviment escolta i el seu mètode basat en la participació.

Ahir 14 de setembre vàrem fer una reunió informativa del projecte per a famílies. Van assistir més d’una trentena de persones que s’interessaren pel projecte.

Tatiana Vàsquez, responsable del projecte, l’exposà a les famílies que respongueren amb molta il·lusió. L’agrupament es posarà en marxa al CEIP Cervantes, les reunions estan previstes dissabtes de vesprada, i amb la previsió d’una excursió mensual. Les branques que encetarem seran l’estol de llops (9-12 anys) i els rais (12-14 anys), però també intentarem encetar un grup de follets (6-9 anys).

Més informació dels escoltes ací


Etiquetes: ACPV activitats

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de