Acció Cultural del País Valencià al Congrés dels diputatsEl passat 21 de setembre, ACPV, representada per la seua presidenta Anna Oliver, va estar al Congrés dels Diputats a Madrid per tal de celebrar que després de més de 40 anys, es compleix la normalitat democràtica i es pot parlar qualsevol de les llengües oficials al Congrés.

Una vegada aprovada la reforma del reglament de la cambra, es permet l’ús de les diferents llengües oficials en les intervencions del Congrés, el que significa un pas endavant cap al reconeixement de la diversitat lingüística estatal.

Un dia històric en què la presidenta va estar acompanyada pels representants d’altres entitats, han estat juntament amb ACPV en aquesta lluita de moltes dècades. Toca reivindicar la feina feta per les associacions que hem estat cabdals en aconseguir aquesta fita.

“Per fi la democràcia comença a avançar i hi ha normalitat, ha costat molt de treball de moltíssima gent des de l’escola i l’activisme” declarava Anna Oliver.Etiquetes: oficialitat ara

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de