Trobada d’estiu “Digital x Urbà”El passat dissabte dia 16 de setembre, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània va acollir la Trobada destiu “Digital X urbà”, organitzada per Joves d’ACPV. Hi van participar desenes de joves artistes i creadores de contingut on feren xarrades, tallers, taules redones i concerts, tot per mostrar el talent i les ganes del jovent del País Valencià.

El matí va transcórrer amb diferents tallers impartits per creadors digitals de vídeo i projectes diversos per tal de posar als assistents en context i compartir experiències. A la vesprada, en una mostra més participativa, el hall de l’Octubre es va omplir per tal d’explorar amb la moda i la il·lustració, per acabar, és clar, amb música i concerts per tancar una jornada plena de digital combinat amb l’estil urbà.

Aquesta trobada va ser pensada perquè joves talents emergents es donaren a conéixer i contaren les seues vivències a altres. La bona acollida, la participació, l’organització i la diversió són les paraules idònies per descriure una jornada creada per Joves d’Acció.


Etiquetes: ACPV Joves d'ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de