Presentació del llibre “Irreductibles” a NulesEl pròxim dijous 5 d’octubre a les 19 h a la Biblioteca de Nules (C/ Major, 57), tindrà lloc la presentació del llibre, Irreductibles, de l’editorial Onada Edicions.

A l’acte participaran l’autor del llibre, Carles Fenollosa i el raper valencià Alfons Pérez, “Malparlat”.

Sinopsi:

Irreductibles és un llibre que fa una visió històrica de la situació de la llengua i la cultura al llarg dels segles, assenyalant les variacions del sentiment de la singularitat valenciana com a eix clau. L’autor pren com a base per al seu llibre una realitat evident: els valencians, en general, no tenim massa clar el que som perquè no tenim massa clar el que hem sigut. I aquesta obra intenta solucionar aquesta mancança de coneixements.


Etiquetes: ACPV activitats literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de