Cicle “Amb Veu de Dona” amb Begonya Pozo i Obert poètic



Aquest divendres, 20 d’octubre, continua el cicle “Amb Veu de Dona” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània amb la fusió d’estils de Begonya Pozo i Obert poètic.

Grup creat el 2021 per Begonya Pozo (poeta) i Carles Garcia (cantant i guitarrista). A la formació inicial s’incorporaren Dídac Navarrete (baixista), Lucía García (teclista), Mire Muñoz (percussionista i saxofonista) i Carlos Esteban (percussionista i arranjador). Des de llavors també han col·laborat amb el grup músics com Charlie Milf i Rafa Navarro o el ballarí de dansa contemporània Albert Garia Saurí.

Des de 2022 el grup ha actuat a diversos escenaris, cicles i festivals com: FEM PLURAL, Festival VOCIFERIO, Festival ESTIUVERS, Cicle ACTIVA MÚSICA, Teatre Micalet, Cicle de Poesia Viva RIMBOMBA (Teatre el Musical) i Cicle VERSIÓ SONORA (La Nau Centre Cultural).

La seua trajectòria conjunta és relativament nova, tot i que fan part d’altres projectes col·lectius o individuals que aporten solidesa, experiència i riquesa artístiques. Ens caracteritzen per una multidisciplinarietat literària i musical que els permet crear des de la llibertat, el diàleg i la fusió d’estils ben diversos. Tot plegat, una nova proposta dins del panorama sempre en moviment de la poesia escènica.

Us podeu inscriure per assistir ací


Etiquetes: actualitat Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de