Presentació del llibre ” Torturades” de Gemma PasqualEl dimecres 8 de novembre, a les 19:00 h, tenim una cita literària a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Gemma Pasqual, l’escriptora almoinera, ens presentarà el seu últim treball, acompanyada de l’escriptora i periodista Núria Cadenes, de Beatriu Cardona, portaveu d’Intersindical Valenciana, i de Toni Gisbert, secretari d’ACPV.

Sinopsi:
La història de la comissaria de Via Laietana és fosca i opaca. Una història marcada per la por, el silenci i la impunitat. Però avui la por queda enrere, el silenci comença a trencar-se i la impunitat es combat. Perquè és ara o mai: ni por, ni silenci ni impunitat. Al llarg dels anys i fins al dia d’avui, una gran quantitat d’acusacions de tortura i violència policial planen sobre l’edifici deixant-hi una ombra espessa, i aquest llibre mira d’aclarir-la gràcies a la veu de les dones. Elles ens expliquen el que hi van viure; les seqüeles físiques i emocionals d’aquell tràngol i quina relació tenen amb el record. Són relats de dignitat i justícia. Testimonis contra l’oblit que trenen una crònica corprenedora del que no hauria d’haver passat mai.Etiquetes: ACPV Gemma Pasqual Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de