Tallers sobre aspectes tècnics orientats al foment de l’associacionisme i la participacióDes d’Acció Cultural del País Valencià es té molta cura de la participació i el treball del dia a dia conjuntament amb l’ampli món associatiu del qual també formem part.

D’aquesta forma al llarg de tot el mes de novembre tindrà lloc per tot el País Valencià diversos tallers per poder enfortir el teixit associatiu nacional.

Les formacions estaran obertes a persones interessades en el món associatiu i també a membres d’altres associacions que vulguen aprendre o millorar els coneixements al voltant de la gestió del seu col·lectiu.

Si et trobes interessat a assistir a alguna de les localitats on impartirem els diferents tallers, sols has d’enviar un correu electrònic a escolaanimacio@acpv.cat o telefonar al 963 15 77 99.Etiquetes: ACPV ACPV Alacant ACPV Castelló ACPV Elx Centre Ovidi Montllor Fundació Casal Jaume I La Safor-Valldigna

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de