Crònica de la presentació del projecte “Women’s Legacy” a la Plaça del Llibre



Els dies 27 a 1 de novembre es va celebrar l’11a edició de la Plaça del Llibre en la qual col·laborem. Enguany s’ha realitzat al Jardí botànic de la UV, que ha esdevingut un espai màgic per la lectura i els llibres: el públic ha superat les 9.000 persones, s’han exposat més de 54 editorials i 3.000 títols.

Presentacions, actuacions, lectures o tallers son algunes de les propostes de la Plaça. ACPV va organitzar la taula rodona “Woman’s legacy projecte europeu: dones i literatura” on Anna Oliver va presentar algunes de les propostes d’ACPV per visibilitzar les produccions de les nostres escriptores, com ara els material didàctics o les festes isabelines. Ana Lopez i Rosa Roig presentaren el projecte europeu que contribuirà a la inclusió de les dones protagonistes de la història i de la cultura i el seu llegat als continguts educatius. Podeu informar-vos-en entrant al web del projecte .

Però sense dubte una de les propostes que han generat més interés va ser el recital Veus silenciades, organitzat per ACPV i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Amnistia Internacional amb l’objectiu de mostrar la força de la solidaritat, en el qual participaren Nadia Ghulam, Rosa Roig, Alba Fluixà, Encarna Sant Celoni, Laia Fontana, Imma López, Anna Gascon, Adela Costa i Mercè Viana, Mireia Soriano i Ivan Palomares.

Volem agraïr la generositat d’escriptores i músiques i la participació del públic assistent, i també la professionalitat del personal de l’organització que en tot moment ens va posar “les coses fàcils”.

Podeu llegir la crònica completa de la fira.



Etiquetes: ACPV dones Plaça del Llibre Women's Legacy

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de