“Torturades” de Gemma Pasqual: Un retrat cru del passat a través de la paraulaEl passat 8 de novembre, la sala 1 de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània va acollir la presentació de Torturades de Gemma Pasqual (ed. Comanegra) amb un ple de gom a gom. Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va ser l’encarregat de donar la benvinguda i presentar l’acte.

La presentació de Torturades de Gemma Pasqual va ser una oportunitat de reflexionar sobre la crueltat del passat i la seua ressonància en el present. Acompanyada de l’escriptora Núria Cadenes i de Beatriu Cardona, portaveu d’Intersindical Valenciana, l’autora va desgranar com “Torturades” no és només una producció literària sinó que també és un recordatori crític de la necessitat de mantenir viva la memòria històrica, fins i tot quan les històries que s’expliquen són àrdues i doloroses.Etiquetes: ACPV Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de