La llibreria Fan Set celebra el desé aniversari amb una festa a l’edifici Octubre



La festa serà el dijous 23 de novembre, i hi participaran personalitats del món de la cultura, la literatura, l’edició i el llibre

Tres i Quatre, la històrica i mítica llibreria fundada per Eliseu Climent i Rosa Raga a València, que va marcar bona part de la història recent de la nostra cultura com a lloc de trobada i, sobretot, com a instrument per a la divulgació de la literatura i dels escriptors i escriptores en llengua catalana, amb una particular atenció als autors del País Valencià, va tenir continuïtat amb la inauguració de la Llibreria Fan Set, situada en l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), al carrer de Sant Ferran.

Precisament ara fa 10 anys del trànsit de l’antiga Tres i Quatre a la nova i moderna Fan Set, de la mà de l’escriptora Núria Cadenes i de la llibretera Eva Gisbert. Ha estat una dècada marcada per l’aposta per la literatura, per un concepte de llibreria que sap seguir l’actualitat i mantenir les obres de fons, i que ha realitzat una impressionant llista d’actes: per la Fan Set han passat, durant aquests 10 anys, els principals autors i autores de la nostra literatura per a presentar-hi les seues obres i participar en un espai de diàleg i debat. D’aquesta manera, la Llibreria Fan Set, situada al cor de València, i amb un fons de més de 15.000 volums, és un punt de trobada i dinamització cultural imprescindible en la nostra ciutat.

I demà, dijous 23 de novembre, coincidint amb l’aniversari de la LUEV i de Joan Fuster, celebrem els 10 anys de la Fan Set amb una festa molt especial. A partir de les 19h la llibreria comptarà amb la participació d’una llarga llista de personalitats, amics i amigues, de la narrativa, l’assaig, el teatre, la poesia, l’edició, i de lectors i lectores que han fet possibles aquest 10 anys.

Serà un acte emotiu, amb salutacions, música, entrevistes, la inauguració de la instal·lació del “Poema Infinit”, copes, coques i molta alegria. La celebració estarà conduïda pels actuals responsables de la Llibreria, els llibreters Eva Gisbert i Josep Alapont, l’escriptora Núria Cadenes, i l’editor i antic treballador de la Fan Set Marc Senabre. En la tarja adjunta podeu consultar la llista de participants confirmats.


Etiquetes: literatura Llibreria Fan Set

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de