Obra de teatre “Amado” al Teatre Arniches d’Alacant



El pròxim 17 de novembre, a les 20:30 h, al Teatre Arniches d’Alacant (Av. d’Aguilera, 1) serà l’escenari d’una obra de teatre excepcional titulada “Amado, el viatge d’un heroi valencià per la memòria del segle XX”.

Aquesta inoblidable representació ens portarà a través d’una odissea vital única, transportant-nos a la primera meitat del segle XX. La història que es narra és la vida i les proeses d’Amado Granell, un home de Borriana que va emprendre un viatge èpic, marcat per la defensa de la llibertat i la perseverança en els seus ideals.

Caterva Teatre. Companyia de teatre que realitza l'obra Amado. Font: Apunt

Caterva Teatre. Companyia de teatre que realitza l’obra Amado. Font: À punt.

Sinopsi:
La història d’Amado Granell és un viatge i una aventura a través del temps. Aquest home valencià va ser tinent republicà, exiliat, es va unir a la Llegió Estrangera francesa i més tard va formar part de l’exèrcit de la França lliure, on va liderar “La Nueve” i va participar en la lliberació de París del nacionalsocialisme. Junto con altres republicans espanyols de “La Nueve,” somniaven en alliberar no només París, sinó tota Europa del feixisme, tot i que aquest somni no va poder complir-se.

Amado és una història de lluita per la llibertat, de somnis i de malsons. De la decepció dels que van lluitar pels seus ideals i al final del camí es van quedar sols. D’immigrants i apàtrides forçosos. De cartes a casa i llocs als quals tornar.

Descompte per als Socis d’Acció Cultural del País Valencià:
Els socis d’Acció Cultural del País Valencià tindran un descompte. Enviant un correu electrònic a alacant@acpv.cat o al telèfon 690 61 75 47.

No us perdeu aquesta oportunitat de viure la història i les emocions d’Amado Granell en aquesta fascinant obra de teatre.



Etiquetes: ACPV ACPV Alacant IVC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de