Acció Cultural del País Valencià reclama un Finançament justAnna Oliver, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, ha assistit hui en nom de l’entitat a l’acte que ha tingut lloc a la sala Muralla del Col·legi Major Rector Peset on s’ha presentat la declaració actualitzada pel finançament just i que ha sigut signada per cada un dels representants de la Plataforma per un Finançament Just.

L’acte ha estat presentat per la periodista Clara Castelló, i ha comptat amb la intervenció de Francesc Pérez, encarregat de realitzar l’estudi amb el qual es justifica la Declaració pel Finançament Just.

A l’acte han assistit els representants de la Xarxa d’Entitats pel Finançament Just, la presidenta de la FVMP, representants de les corts valencianes, del congrés i del senat espanyol dels partits polítics signants.

Declaracio-Financament-Just-2023_revEtiquetes: ACPV Finançament just

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de