Crònica: Presentació del llibre “Torturades” de Gemma Pasqual a GandiaAhir dijous 16 de novembre va tindre lloc a la Biblioteca Central de Gandia amb Gemma Pasqual, on, en un acte conduït per Josepa Costa, membre de la junta d’ACPV, poguérem parlar i debatre al voltant del seu nou llibre Torturades. Via Laietana, 43. Vint-i-dues dones testimonis del terror (1941-2019).

Va ser una gran oportunitat per conèixer les històries silenciades de tantes dones que van patir les tortures del franquisme a Via Laietana, 43. Un moment fosc la nostra història com a poble i també contra la lluita del dia a dia per fer front la dictadura d’aquells anys.Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Aina Garcia-Carbó

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de