Crònica: Presentació del llibre “Vicent Torrent. La Cançó Popular” de Josep Vicent Frechina a Castelló de la PlanaAhir dijous 16 de novembre va tindre a la Bohèmia, Castelló de la Plana, la presentació de l’últim llibre de Josep Vicent Frechina. Un llibre biogràfic al voltant de la història de Vicent Torrent i la cançó popular al País Valencià.

L’acte va estar format per Carme Juan, actriu i cantant; Vicent Torrent, cantant i membre del grup de música Al Tall i per l’autor del llibre Josep Vicent Frechina.

Va ser un esdeveniment emocionant, on tan presentadora, autor i el mateix Vicent Torrent van fer palès de la seua vinculació amb la cultura popular valenciana i també amb el propi territori de Castelló de la Plana. Anècdotes de temps passats, així com d’altres de més properes va fer que el públic sentirà seu cada part del llibre que ahir es presentava.

A més per tancar, l’Agrupació Folklòrica El Millars de Castelló ens va fer una mostra de cultura popular amb la seua rondalla i el grup de ball.Etiquetes: ACPV ACPV Castelló La Bohèmia Vicent Frechina Vicent Torrent

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de