Teatre a Cabanes: “Els ànecs mai han sigut animals normals” de la companyia de teatre Fugint de l’Escalímpal



Acció Cultural del País Valencià amb la col·laboració de l’ajuntament de Cabanes i la conselleria d’igualtat de la Generalitat Valenciana programen per al pròxim 16 de desembre a les 19:00 h al Saló de Cristall (Cabanes) l’obra de Teatre Els ànecs mai han sigut animals normals.

Sinopsi:
L’actuació de teatre Els ànecs mai han sigut animals normals de la companyia de teatre Fugint de l’Escalímpal és una oportunitat imperdible. La història narra com Eli i Lina es troben en un moment de les seues vides en el qual es necessiten mútuament. Quan Lina es muda a València per raons de treball, no s’esperava que la seua veïna de 79 anys es convertiria en la seua millor amiga i l’acompanyaria en la seua entrada a la maduresa. Gràcies a Eli, descobrirà un món que havia deixat oblidat en el seu poble. Durant el temps que gaudeix al seu costat, es despertaran una sèrie de sentiments i iniciarà una nova relació amb la seua àvia, més enllà de la figura familiar que aquesta representa. Eli viurà els seus últims moments acompanyada de l’energia i la força que li donarà la jove Lina i li servirà per a marxar en pau, sabent que deixa una llavor que germinarà, a poc a poc, amb el pas del temps.

Aquesta és una història emotiva i captivadora que et farà riure, emocionar i reflexionar. No et perdes aquesta oportunitat d’assistir a aquesta meravellosa representació.

Entrada Gratuïta:
L’entrada a aquesta actuació de teatre és totalment gratuïta.

Uneix-te a nosaltres i gaudeix d’aquest esdeveniment cultural especial.



Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Cabanes teatre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de