ACPV contra la destitució de José Luis Pérez PontACPV expressa la seua protesta per la destitució de José Luis Pérez Pont, director fins ara del Consorci de Museus i del Centre del Carme de València per part del Vicepresident i Conseller de Cultura Vicente Barrera.

Des de la nostra entitat volem destacar el magnífic treball fet per Pérez Pont durant els vuit anys que ha estat al davant d’aquestes institucions públiques i, especialment, la labor que ha realitzat per a transformar el Centre del Carme en un dels referents culturals públics del nostre país. Allí ha portat endavant una programació plural, participativa, independent i transparent que, a més, ha donat cabuda a les propostes d’una gran part del teixit cultural i associatiu de la ciutat i de tot el País Valencià.

Entenem a més que, en tractar-se d’un càrrec guanyat per concurs i no d’un càrrec polític, el Govern valencià hauria de respectar les bones pràctiques artístiques i de transparència i no actuar amb sectarisme. Des d’ACPV exigim al govern, per tant, que mantinga en el seu lloc a José Luis Pérez Pont.


Rober Solsona – Europa Press – Arxiu

Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de