Taller de Calendaris d’Advent



Descobreix la màgia de Nadal amb el nostre Taller de Calendaris d’Advent al Casal d’ACPV de Gandia!

L’1 de desembre a les 17:30 h, us convidem a unir-vos a nosaltres a la Fundació Casal Jaume I, al cor de Gandia (C/ Dona Teresa 2), per a una vesprada plena de creativitat i diversió en família.

Amb el nostre Taller de Calendaris d’Advent, donarem vida a la màgia de Nadal mitjançant la creació d’un calendari únic i especial. No es necessita dur cap material, només les teues ganes de passar-ho bé i deixar volar la imaginació.

Aquesta és una oportunitat única per a connectar amb la família i amics en un ambient acollidor, despertar la creativitat i la imaginació dels més petits i dels no tan petits i portar una peça artística i personalitzada a casa per comptar els dies fins a Nadal.

L’entrada és lliure, però les places són limitades, així que assegura’t de garantir el teu lloc amb una inscripció prèvia enviant un correu a safor@acpv.cat o al telèfon 613326336.

No deixes que aquesta temporada passe sense crear moments especials amb la teua família. Uneix-te a nosaltres per a una vesprada plena de rialles, creativitat i el veritable esperit nadalenc.



Etiquetes: ACPV Fundació Casal Jaume I La Safor-Valldigna Gandia

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de