91é aniversari de Les Normes de CastellóEl 21 de desembre es commemora la signatura de Les Normes de Castelló. Enguany amb motiu del 91é aniversari s’ha programat la tradicional manifestació i els posteriors concerts el 16 de desembre, actes als que ACPV, com a membres de Castelló per la Llengua, fa una crida a la participació sota el lema “Ara i sempre, en valencià!”

La celebració començarà a les 18h a la Plaça de les  Aules on hi haurà una mostra de cultura popular en què participaran la Conlloga Muixeranga de Castelló, els dimonis de Botafocs. A continuació, es farà l’habitual lectura de manifest a la Casa Matutano, espai que va acollir les Normes de Castelló. Des del carrer Cavallers mateix començarà la part més reivindicativa amb l’habitual manifestació per la normalització lingüística, que recorrerà els carrers de la ciutat fins a arribar al Passadís de les Arts. Allà, al Parc Ribalta, tindrà lloc la part més festiva de la jornada amb l’actuació del grup local Hit Parit, la proposta pop-electrònica Palmer i  Sutan, que des d’Euskal Herria, portaran la seua música.


Etiquetes: ACPV Castelló Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de