Cicle “Amb Veu de Dona” amb Lia SampaiAquest divendres, 24 de novembre, a les 20 h, continua el cicle “Amb Veu de Dona” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània amb la fusió d’estils de Lia Sampai

Lia s’endinsa en el món de la música l’any 2017, concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva i autodidacta, comença a compondre les seues cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos.

Guanyadora de nombrosos reconeixements, Lia Sampai publica el seu primer disc “La Fada Ignorant” l’any 2019, fruit del premi que va obtenir al Concurs de Cantautors de la FI d’Andorra el 2018. Va ser per enregistrar aquest primer treball, que Lia Sampai comença a treballar amb Adrià Pagès, guitarrista i compositor, amb qui han publicat també un segon disc l’any 2021, anomenat “Amagatalls de llum” (Segell Microscopi).

Avui en dia prepara un tercer treball, on parlarà de les Terres de l’Ebre; bressol de les vivències de la cantautora que són sempre llavor de les seues cançons.

Us podeu inscriure per assistir ací


Etiquetes: actualitat Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de