Crònica: La llibreria Fan Set celebra el desé aniversari amb una festa a l’edifici Octubre CCCEl passat dijous 23 de novembre va tindre lloc a l’Octubre CCC la festa d’aniversari de la llibreria Fan Set. Una trobada d’escriptors, escriptores, editors, editores i per damunt de tot amics i amigues que van voler acompanyar a la llibreria en una data tan rellevant.

La jornada va comptar amb multitud d’intervencions que van voler traslladar unes paraules en aquest moment tan especial. Entre aquestes persones va tindre lloc la intervenció d’Eliseu Climent, fundador de la llibreria i l’editorial 3 i 4, així com expresident d’Acció Cultural del País Valencià.

Entre altres convidats comptarem amb l’escriptora Maria Josep Escrivà, la comunicadora Magda Simó o el sociòleg i escriptor Vicent Flor, entre molts altres.

En nom de la Junta Acció Cultural del País Valencià, va intervenir Anna Gascon que va traslladar unes paraules al voltant de la història de la llibreria i també com aquesta va estar i sempre estarà vinculada tant a l’Octubre CCC i a Acció Cultural del País Valencià.


Etiquetes: literatura Llibreria Fan Set

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de