I Congrés Internacional “Women’s Legacy”. Traçant el futurEls dies 24 i 25 de novembre es celebra a la seu de la UNED de València el I Congrés Internacional Women’s Legacy. Traçant el futur. https://congreso2023.womenslegacyproject.eu/ca/

Té format híbrid i un programa marcadament interdisciplinari. Es pot seguir de manera presencial, connectant-se en línia o recuperant l’enregistrament del congrés posteriorment. En qualsevol cas, la participació serà acreditada per la UNED.

Des d’Acció Cultural del País Valencià com a entitat col·laboradora, s’ha volgut aportar un paper amb material didàctic amb l’objectiu de fer valdre a les escriptores valencianes.


Etiquetes: ACPV Castelló Women's Legacy

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de