Presentació del llibre “Florencio Pla “La Pastora”. La dignitat robada” d’Elena SolanasEl dissabte 16  de desembre tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor a les 11:30 la presentació del llibre Florencio Pla “La Pastora”. La dignitat robada. En aquesta ocasió comptarem amb el cantant i editor Xavi Sarrià que conduirà l’acte i amb Elena Solanas autora del llibre.

Elena Solanas a través de la seua novel·la recupera la memòria del seu oncle gràcies al fet que implica a tot un teixit associatiu que va des d’acadèmics, associacions de base i acadèmics de la cultura, per recuperar i dignificar aquesta història de repressió i supervivència.

Elena Solanas es fa ressò i incideix en el patiment i la humiliació que van patir la resta de familiars i, a més a més, ens introdueix en la vida del protagonista a través dels testimonis que van conéixer a Florencio Pla i els indrets on va viure.Etiquetes: ACPV ACPV Alcoià-Comtat Centre Ovidi Montllor Florencio Pla. La Pastora

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de