El PP recula després de la concentració en suport d’À PuntEl passat dimarts 28 de novembre, Acció Cultural del País Valencià juntament amb els sindicats del Comitè d’Empresa d’À Punt es van concentrar davant del Palau de la Generalitat per denunciar la política d’ofec econòmic del govern de la Generalitat Valenciana envers l’ens públic valencià.

La concentració va tindre com a fil conductor “À Punt no es toca!” amb la clara idea de fer palés que no es deixarà que l’administració del PP torne a destruir la televisió pública de tots els valencians i valencianes. Aquesta reivindicació es va fer just quan fa deu anys del tancament de Canal 9, per part del govern d’Alberto Fabra.

28/11/2023. València. Concentració À PUNT NO ES TOCA davant el Palau de la Generalitat Valenciana. Parlament de Toni Gisbert i representants sindicals i de treballadors… Foto: ©PRATS i CAMPS

La mobilització dels sindicats i d’ACPV ha donat els seus fruits i el PP de Mazón ha rectificat i ha retirat les mesures que alteraven el pressupost del Consell Rector de la Televisió Valenciana.Etiquetes: À Punt ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de