En defensa de la cultura. Conversa sobre cultura i llibertat d’expressió en temps difícils.El divendres 15 de desembre, a les 19 h, 17 a l’Octubre CCC les entitats el PEN i ACPV organitzen unes converses al voltant de la cultura i la llibertat d’expressió.

Comptarem amb tres persones que ens explicaran des de la seua perspectiva aquesta situació actual que vivim en els temps de hui en dia. L’historiador i professor, Josep Lluís Barona; la periodista i professora, Lola Bañon i la periodista, escriptora i activista, Núria Cadenes.

A més tindrem el plaer de comptar amb Lourdes Toledo, periodista, escriptora i membre del PEN que serà l’encarregada de conduir l’acte.

Us esperemEtiquetes: ACPV Octubre CCC PEN

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de