“Giròvag” de Borja Penalba estrena al Teatre Principal de València



Acció Cultural del País Valencià col·labora amb Borja Penalba en l’estrena del seu nou treball discogràfic que tindrà lloc el pròxim 10 de desembre al Teatre Principal de València. Les entrades ja són a la venda.

En aquesta ocasió el cantautor de la ciutat de València ha titulat Giròvag (segons la viquipèdia, “giròvag és un monjo errant i rodamon que no acceptava cap de les regles monàstiques pròpies dels monjos cenobites, i que viatjava sense una destinació predeterminada, i tot allotjant-se en els monestirs que anava trobant pel camí”) el que és el primer i, en paraules del mateix Penalba, l’últim projecte “en solitari”.

Recentment, el productor de PELL, l’antologia sobre la cançó d’autor al País Valencià editada per ACPV, ha estrenat el tema “Viu”, que ha escrit conjuntament amb Roc Casagran.


Descomptes en la prevenda del disc

Si ets d’ACPV i has comprat l’entrada, pots accedir a un descompte de 2€ en la compra del disc en prevenda (abans del dia 10 de desembre). Escriu-nos a promocions@acpv.cat i adjunta’ns una foto amb la imatge de l’entrada del concert del Teatre Principal. Et facilitarem un codi de descompte.


Etiquetes: ACPV Borja Penalba concert Cuidem la cultura música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de