Taller d’autocura conscientEl dimecres 20 de desembre tindrà lloc el taller d’autocura conscient a les 19:30 h al Centre Ovidi Montllor a càrrec de Clara i Júlia dues agresanes que fa poc més d’un any van conéixer el projecte de Ringana d’origen austríac i familiar que es dedica a la cosmètica, higiene personal i suplementació alimentària.

De seguida es van enamorar d’aquest projecte que aposta per l’ètica, sostenibilitat, veganisme i frescor. El Taller és gratuït s’ofereix l’oportunitat de provar-los, alhora que es passa una bona estona mentre ens cuidem de forma saludable.

Reserva la teua plaça al 638723897. Etiquetes: ACPV ACPV Alcoià-Comtat Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de