Presentació del llibre “Venim de lluny. Història del feminisme al País Valencià”



El divendres 26 de gener, a les 19 h, al Casal d’ACPV Camp de Túria tindrà lloc la presentació del llibre Venim de lluny. Història del feminisme al País Valencià de l’editorial Bàsics Sembra.

Comptarem amb la presència d’una de les autores del llibre, Laura Bellver.

Sobre el llibre:

«Coneixes algun col·lectiu o dona del passat del feminisme valencià? Com va començar el feminisme a la nostra terra? Quins són els episodis de lluita feminista més importants al País Valencià? És molt possible que la teua resposta siga negativa, com també ho era per a nosaltres abans d’iniciar aquest camí.»

Aquest és el colpidor punt de partida de Venim de lluny. Un llibre bàsic i necessari per a recuperar, entendre i dignificar la història popular del feminisme a casa nostra. Obreres, mestres, llauradores, guerrilleres, antifeixistes i militants de base. La genealogia de les lluitadores valencianes que van aconseguir avanços democràtics i populars que arriben fins als nostres dies. Un llibre que naix en el si de la Universitat Popular La Fènix, amb epíleg del col·lectiu Arada, per a rescatar de la desmemòria les lliçons emancipadores de tantes dones silenciades. Perquè necessitem saber d’on venim per a afrontar els nous reptes. Perquè hi ha debats i conflictes a què les nostres predecessores ja es van enfrontar. Recordem-les, escoltem-les i aprenem d’elles.


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de