Crònica: Presentació del llibre “Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble”.El passat dimarts, 6 de febrer, els amants de la poesia es van reunir a l’Octubre CCC de València per assistir a una presentació molt especial. En aquesta ocasió, es va presentar el llibre “Vicent Andrés Estellés: La Veu d’un Poble”, la primera biografia exhaustiva d’un dels poetes més rellevants de la literatura valenciana del segle XX.

A l’acte van participar diverses persones que van aportar una perspectiva única sobre la figura d’Estellés:

Pau Alabajos, reconegut cantautor, admirador de l’obra d’Estellés i autor del llibre, va presentar la biografia amb el seu coneixement profund sobre la importància de la poesia en la societat contemporània. A més, Alabajos va enriquir l’ambient amb la seua música, cantant algunes de les cançons inspirades en la poesia d’Estellés, acompanyat, com no, de la seua guitarra.

Isabel Anyó i Vicent Anyó, nets del mateix Vicent Andrés Estellés, van compartir una mirada íntima i càlida, van ressaltar els valors i les passions que van marcar la vida del seu avi i la seua influència perdurable en la cultura valenciana.

Irene Mira, professora de la Universitat d’Alacant i experta en l’obra d’Estellés, va destacar la rellevància de la seua obra des d’una mirada més analítica i contextualitzada.

Al final de la presentació, els assistents van tenir l’oportunitat de participar en una signatura de llibres, on van poder obtenir còpies del llibre signades per l’autor.

En resum, la presentació del llibre “Vicent Andrés Estellés: La Veu d’un Poble” va ser tot un èxit i una oportunitat única per aprofundir en la vida i l’obra d’un dels autors més estimats i admirats de la literatura valenciana. A través dels testimonis personals, l’anàlisi acadèmica i la passió per la poesia, es va retre homenatge a un llegat cultural que perdurarà per sempre en la memòria col·lectiva del poble valencià.


Etiquetes: ACPV activitats literatura Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de