Obra de teatre “Perquè t’estime, que si no…” al Teatre Arniches d’AlacantUs convidem a gaudir de la representació de l’obra “Perquè t’estime, que si no…” el pròxim divendres 9 de febrer, a les 20:30 hores, al Teatre Arniches d’Alacant.

Aquesta obra, produïda per l’Institut Valencià de Cultura, ens transporta a través dels intricats camins de l’amor, la pèrdua i la redempció. Ambientada en un petit poble valencià, l’obra narra la història de dues famílies enfrontades per un passat carregat de secrets i dolor, i com l’amor pot ser l’única força capaç de reparar els vincles trencats. “Perquè t’estime, que si no…” ens convida a reflexionar sobre el poder de la comprensió i el perdó en les relacions humanes.

Descompte per als Socis d’Acció Cultural del País Valencià:
Els socis d’Acció Cultural del País Valencià tindran un descompte. Enviant un correu electrònic a alacant@acpv.cat o al telèfon 690 61 75 47.

Us hi esperem al Teatre Arniches per gaudir del teatre en la nostra llengua!

No us ho perdeu!Etiquetes: ACPV ACPV Alacant IVC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de