Presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” de Tomàs Llopis a DéniaUs convidem a la presentació del llibre “Cremareu aquesta carta” de Tomàs Llopis, guanyador del Premi Ciutat d’Alzira, que tindrà lloc el pròxim dijous 15 de febrer a les 19:30 h a la Casa de la Paraula, situada al baluard de la Balerària port de Dénia.

Aquesta obra promet ser una immersió en les profunditats de les emocions humanes, a través de la ploma de l’autor. Tomàs Llopis ens convida a reflexionar sobre el poder transformador de les paraules i els missatges ocults que poden amagar-se en una simple carta.

En aquesta presentació, podrem comptar amb la participació d’Elvira Cambrils, escriptora, i Núria Gómez Bolufer, historiadora, a més de la presència de l’autor Tomàs Llopis. Serà una oportunitat única per aprofundir en la riquesa literària d’aquesta obra i connectar amb els seus diversos nivells de significat.

No us ho perdeu!


Etiquetes: ACPV llibres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de