Xarrada “Viure amb solidaritat” a AlcoiUs convidem a la xarrada “Viure amb Solidaritat” que tindrà lloc el dijous 15 de febrer a les 19:30 h al Centre Ovidi Montllor. L’acte serà presentat per Angelina Ortiz Mira, membre de No més Precarietat de l’Alcoià-Comtat.

En aquesta xarrada, intervindran Amparo Azcutia, cofundadora del Col·lectiu Hogares Compartidos, i Antonio Soler, col·laborador del mateix col·lectiu. Durant la trobada, s’informarà i s’explicarà en què consisteix aquest projecte i les accions que duen a terme amb la gent gran perquè se senten tranquil·les, lliures i independents.

No dubteu a unir-vos a aquesta xarrada, on podreu conéixer més sobre la solidaritat i les iniciatives que milloren la qualitat de vida de les persones grans a la nostra comunitat.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de